Dades del responsable de la web

Nom: Startfred S.L.

Id. Fiscal (CIF): B58585860

Direcció : C/Joan Jorba, 2 Bxos

Població: Manresa (CP 08240)

E-mail: startfred@startfred.com

startfred@startfred.com

Neu

Aplicació Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

En aplicació del nou Reglament de Protecció de Dades li informem del següent:

1) Responsable del tractament de dades:
Stratfred, S.L.
c/ Joan Jorba, 2
08241 – Manresa (Barcelona)
Tlf. 938 771 620    E-mail: startfred@startfred.com

2) Finalitat del tractament de dades:
A Startfred tractem la informació que ens faciliten les persones interessades en la prestació dels serveis i/o l'enviament de publicitat en el cas de que hagi donat el seu consentiment.

3) Temps de conservació de les dades:
Les dades personals proporcionades es conservaran en quan es mantingui la prestació del servei i/o per a possibles responsabilitats legals.

4) Legitimació per al tractament de les dades:
La base legal per al tractament de les seves dades es la prestació del servei i/o consentiment del interessat.

5) Destinataris de les seves dades:
Les dades no es comunicaran a tercers aliens a l'empresa a excepció dels casos que hi hagi una obligació legal o fiscal.

6) Els seus drets al facilitar-nos les seves dades:
L'usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, limitació i oposició mitjançant carta o correu electrònic a Startfred.

7) Dades obtingudes:
Les dades personals processades per Startfred recollides mitjançant formulari, correu o compra de productes o serveis procedeixen del interessat.

La categoria de dades son: Dades d'identificació, direccions postals o electròniques. No tractem amb dades especialment protegides.

 

Normes de la web (LSSICE)

Las marques, logotips, disseny gràfic, arquitectura d’informació, bases de dades, índex i programació en els diferents llenguatges, HTML, ASP, Javascript i altres inclosos, son propietat de l’empresa propietària d’aquesta web. Aquesta o qualsevol altre part del mateix no podrà ser reproduïda, duplicada, copiada, comercialitzada, revenuda ni utilitzada amb finalitats comercials, sense el consentiment exprés de la empresa propietària d’aquesta web. La responsabilitat derivada d’utilitzar materials protegits pels drets de la Propietat Intel•lectual que apareixen, serà responsabilitat exclusiva de l’usuari. La infracció dels Drets de marca, propietat de la empresa propietària de esta web, comportarà la persecució civil y, si fa falta, penal en virtut de las lleis i tractats nacionals i internacionals vigents.

Política de privacitat de dades i confidencialitat (LOPD)

L’empresa propietària de esta web, es compromet a mantenir totes les dades que ens faciliten els nostres usuaris en la màxima confidencialitat y a no subministrar-los a terceres parts, d’acord amb els principis de protecció de dades de caràcter personal de la LOPD (Llei Orgànica 15/1999, del 13 de Desembre). En alguns serveis, que ofereixen l’opció d’omplir un formulari, sol•licitem alguna de los dades mencionades anteriorment amb l’únic fi de poder oferir una millor atenció.